Eerste eCar met app in Gooise Meren!

Eerste MeerDelen auto die 24/7 per app gereserveerd en geopend wordt.

Wij zijn trots! Wij gebruikten al een deelauto in Bussum, maar die is niet ons eigendom. Nu hebben wij onze eerste auto gekocht! Wij zijn hem al een paar maanden met onze app aan het delen in Bussum en de auto en de app lopen soepel. Dankzij de app kan de auto 24/7 in de openbare ruimte geboekt worden en hij wordt al afdoende gebruikt om de directe kosten te betalen.

Onderstaand een screenshot van de app bij een tripje naar Artis. Altijd inzicht in accu en resterend rijbereik in de app, geen kosten voor de huurtijd, direct na de rit overzicht van de kosten. Dat is ontspannen op pad met een elektrische deelauto!

Ontspannen naar Artis met onze deelauto met app. Resterend rijbereik in de afbeelding is 236 km bij rustig rijden of 151 bij hard rijden. Dat is relaxed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *